Workshops med Manou Gallo

Bassisten fra Elfenbenskysten, Manou Gallo, er mest kjent som bassist i gruppa Zap Mama, men hun har de siste årene turnert og spilt inn plater under eget navn. Hun er artist in residence på African History Week i Oslo 2010.

06.03.2015

26. august på Dattera til Hagen inviterte Du store verden!, Global Oslo Music og Afrikan History Week til samtale og musikalsk møte med musikeren Manou Gallo. Klokken 14.00-16.00 kunne du møte Manou Gallo i samtale med Malika Makouf Rasmussen, med musikere og norsk musikkbransje i publikum (gratis inngang). Klokken 21.00 var det duket for et musikalsk møte mellom Manou Gallo og Global Oslo Music Allstars + Global Oslo DJs (inngang kr 80,-).

4. september kl 14.00-18.00 på Øvingshotellet, Schous plass, inviterte Du store verden! i samarbeid med AKKS Oslo og Afrikan History Week til en workshop med superbassisten Manou Gallo, med 12 deltakere. Åpen for både bassister og andre instrumentalister, samt vokalister og band. Kursavgift var kr 150,- per deltaker, og kr 100,- for medlemmer av AKKS og Du store verden!

Manou Gallo er nok mest kjent som bassist i gruppa Zap Mama, men hun har de siste årene turnert og spilt inn plater under eget navn, med stor suksess. Les mer og hør musikken hennes her: https://myspace.com/manougallo/music/songs

Foto: Joe Voets

År:

2010

Kategori:

Musikk

Dato:

26. august-4. september 2010

Sted:

Oslo

Produsert av
Du Store Verden!
AKKS Oslo
Afrikan History Week
Støttet av
Norad
Oslo Kommune