Musikkfest Oslo 2016

Vi feirer 25 år med Musikkfest med 25 band og over 120 musikere på scenen. Verdensmusikkscenen presenterer som alltid et vakkert, heftig og dansbart program, med toner fra alle verdenshjørner. Scenen i Kubaparken er et samarbeid mellom TrAP og musikkprodusent Ricardo Sanchez.

11.05.2016

Tune inn på FM 105,8, DAB eller nettradio, for å høre Radio Latin-Amerika sende live fra Kubaparken. Le Rustique leverer deilige empanadas og chorizos. Mer informasjon om alle band og artister finner du på musikkfest.no. Blant høydepunktene i år finner du:

Inti Santana, en prisbelønt singer-songwriter innen Trova, cubansk folkemusikk. Han synger om dagliglivet på Cuba, og henter inspirasjon i jazz, funk og arabiske, brasilianske og afrikanske rytmer i det han kaller Trova fusion. Inti Santana har spilt i Latin-Amerika, Kina, Canada og Europa. Nå ser du han for første gang i Norge, med bandet Raciel Torrez, Magela Herrera, Alejandro Gisbert, Pablo Alcayaga og Ricardo Sanchez.

Den prisbelønte saksofonisten Ivan Mazuze er fra Mocambique, men basert i Norge hvor han jobber som komponist og jazzmusiker. Med sin kvartett presenterer han det beste av world jazz.

Almir Meskovic og Daniel Lazar i Almir & Daniel har begge 20 års erfaring fra klassisk musikk. Med alt fra balkanske rytmer og russiske folketoner, til Mozart og sigøynermusikk har de skapt et helt eget uttrykk. De har spilt med musikere som Kjell Habbestad, Silje Nergård, Oslo Symfoniorkester, KORK og Sølvguttene.

SAYEN er pop og latino-dronningen fra Sverige. Etter flere års hardt arbeid har hun klatret til topps, og er kåret til beste kvinnelige latino-artist i Nord-Europa, med blant annet hiten Dance on Fire. Hun har turnert Europa og Sør-Amerika med store internasjonale artister. I 2016 lanserer hun sitt debut-album, og fyller scenen på egen hånd.

Pinlig Stillhet er et hip-hop kollektiv bestående av DJ’s, produsenter, rappere og musikere fra Vestfold og Buskerud. Sammen har Freddy, Per-fekt og FAR utviklet en unik sound som strekker seg fra club og rock til reinspikka hiphop. På scenen teamer de opp med bandet ”Klein Stemning”.

Bruna Santana er en sangerinne fra Sao Paulo, Brasil. Hun synger brasiliansk musikk (MPB), bossanova og pop, og er i ferd med å bli et kjent navn også i Norge.

BIG NAIMI er en cubansk rapper og musiker, basert i Danmark, og er del av gruppa KNA Connected. Han gir oss hiphop med reggae og latino beats.

Program:
12:00 MC's Maria Salomé & Sheldon Blackman
djarielinthemix
12:30 Frozen Hearts
13:00 Inkululeko Cultural group
13:20 Almir & Daniel
13:45 Jean Reading Band
14:15 Kinetic Brass Collective
14:45 Xavier Valverde
15:00 The Cuban Electrum Project
15:30 SVANES
16:00 Moisés Gadea
16:30 Espacio Flamenco Noruega & Ballet Danza Mexicana
16:45 Flamenco con Arabe
17:15 Inti Santana & friends
17:45 SAYEN
18:15 Ivan Mazuze Quartet
18:45 Bruna Santana
19:15 BIG NAIMI
19:30 Luison Capote y su Cubanismo
20:00 King Milo
20:30 Hot-B Da Sufi
20:45 Pinlig Stillhet
21:45 Lady Moscow
22:15 Bosses Bongoband

År:

2016

Kategori:

Musikk

Dato:

4. juni

Sted:

Oslo

Produsent
Ricardo Sanchez
TrAP
Hovedpartner
Musikkfest Oslo
Samarbeidspartnere
Interkultur, Drammen
Le Rustique
Radio Latin-Amerika