TrAP

Jubileumsbankett

Year: 2018

Dato: 18. oktober

Location: Oslo

Venue: Caféteatret

TrAP markerer 20 år som kunstprodusent!

Les mer

Year: 2018

Dato: 18. oktober

Location: Oslo

Venue: Caféteatret

I 1998 gikk stormønstringen "Du Store Verden!" av stabelen, med kunstutstillinger, konserter, filmvisninger, teateroppsetninger og danseforestillinger over hele landet. Det skal feires! Vi inviterer til bankett på Caféteatret på Grønland 18. oktober. 

20 år er lang tid! På veien har vi endret navn, og både arbeidsmetoder og prosjekter er i stadig utvikling. Men målsetningen vår, den har vært den samme: Å øke mangfoldet i norsk kulturliv.

20 år fortjener å feires, men det er ingen grunn til å hvile på laurbærene. Tvert imot er det en god anledning til å stille noen viktige spørsmål: Hva har skjedd? Hvordan ser kulturlivet ut i dag? Hva har vært langtidseffekten av 20 års arbeid for mer mangfoldig, inkluderende og demokratisk kunst og kultur? Og hva nå?

Blant talerne er Kulturrådets direktør, Kristin Danielsen, og TrAPs styreleder, Margrethe Aaby. 

Det blir diskusjon, samtaler, fest og moro, og – som seg hør og bør, en hedring av pionerene i vårt felt. Vi benytter anledningen til å løfte fram kjente og mindre kjente navn som har bidratt til å utvikle Norges kulturliv i en mer mangfoldig retning.

Year: 2018