10 undersøkelser: Kjærlighet

I år handler 10 undersøkelser om et av våre favorittemaer, nemlig kjærlighet!

Noe av det mest universelle som finnes er kjærligheten. Det trenger ikke å være bare av den romantiske sorten, mens også kjærligheten man kan føle for familie, venner, musikk, et sted osv.

Etter noen vanskelige år med pandemi kjente vi et behov for å utforske nettopp kjærligheten, og i årets utgave av 10 undersøkelser har vi invitert mennesker med ulik kunst- og kulturbakgrunn til å dele nettopp sine tanker og følelser rundt temaet. Eller til å rett og slett bli inspirert av kjærligheten.

Årets bidragsytere er Duy Nguyen, Katinka Goldberg, Meera Manjit Kaur, Khalid Shatta, Elina Waage Mikalsen, Rita Paramalingam, Bruno Jovanović, Priya Bains, Sheila Feruzi Kassim og Turab Awan som har blitt intervjuet av Selma Benmalek. Redaktør er Namra Saleem.

Avisen blir distribuert gjennom Klassekampen 4. juni, og kan også lastes ned som PDF (se boblen under teksten). Den blir snart også å finne på utvalgte biblioteker og kunst-venues.

Vil du gi oss tilbakemelding på årets 10 undersøkelser? Da kan du svare på denne spørreundersøkelsen her: Tilbakemelding på 10 undersøkelser. Tusen takk for at dere hjelper oss med å forbedre vårt tilbud.

Kategori:

Litteratur

Støttet av
Kulturrådet
Oslo Kommune
Viken Fylkeskommune
Fritt Ord
Relaterte prosjekter