Hva driver TrAP egentlig med?

Har du lyst til å bli kjent med oss? La oss ta en kopp kaffe og bli kjent.

25.08.2023

Transcultural Arts Productions (TrAP) er et uavhengig produksjonsselskap og en pådriver for økt mangfold på kulturfeltet i Norge. Vårt mål er et kulturliv som gjenspeiler det kulturelle mangfoldet i befolkningen der dette mangfoldet ikke er en særskilt kategori men en naturlig del av kulturlivet. Vi arbedier med kunstnere som krysser grenser og bringer et internasjonalt perspektiv til den norske kunstscenen innnen billedkunst, scenekunst, musikk, film og tekst.

En av de viktigste hindringene for at folk deltar i kulturlivet er at mange ser ikke seg selv og sine representert i kulturlivet og føler derfor at kulturlivet ikke er noe for dem. I tillegg til det, hender det ofte at kultur koster for mye penger eller at kulturlivet selv bruker et språk mer henvendt til andre kulturarbeidere enn til den gjengse publikummer.

Er du en kulturarbeider, kunstner eller rett og slett nysgjerrig er det bare å sende en e-post til post@trap.no, så kan vi ta en kopp kaffe sammen. Ting vi kan hjelpe deg med er:

Prosjektutvikling og ledelse

Mange folk og institusjoner har veldig gode prosjekt ideer, men sliter med å kunne realisere disse prosjektene. Som en produsent innen kunst og kulturlivet har vi en god del erfaring som vi ønsker å dele med

Prosjekt utvikling og ledelse

kulturpolitikk

rådgiving

tilgang til nettverke

karrieretips

Hvis du ønsker å bli kjent med oss og

År:

2023

Related projects