TrAP søker informasjonsrådgiver (utgått)

Vi søker en informasjonsrådgiver med strategisk kompetanse og stort engasjement for vårt arbeid for et mer mangfoldig kunst- og kulturliv i Norge. Søknadsfrist 15. februar.

Den afrikanske filmpioneren

Sarah Maldoror var banebrytende og viktig, som en av filmskaperne, og en av få kvinnelige regissører, i Third Cinema-bevegelsen. Hennes hovedverk Sambizanga vises som del av filmserien Midt i vår tid.

Veien man velger

Hvorfor velger man veien inn til kunst- og kulturfeltet, til tross for at feltet ikke alltid er like tilgjengelig og inkluderende? I årets utgave av 10 undersøkelser har vi invitert mennesker med ulik kunst- og kulturbakgrunn til å dele sine erfaringer og tanker om veien inn i norsk kunst- og kulturliv.

TrAP har flyttet til nye lokaler

- Vi vil ha lettere og mer naturlig bånd til mulige samarbeidspartnere, mange av dem liggende langs linje 5 på T-banen, sier daglig leder Hilde Ghosh Maisey.

TrAPs leseliste

TrAPs tips til hva man burde lese for å øke sin kunnskap om mangfold.

Kampen om Grønland

«Det er plass til alle, alle for en!»

Landsbyen

- Å skrive om Tøyen er både enkelt og utfordrende. Enkelt fordi jeg har en nær relasjon til området, men utfordrende fordi det er vanskelig å koke ned alt jeg vil si om Tøyen til et par ord.

Trengs normkritiske perspektiver i kunst?

Normkritikk forsøker ikke å lukke samtalen, men åpne den.

Tøyen i dag

- I quickly discovered that like Harlem, Tøyen has a history that is rooted in the enforced camaraderie of low-income residents struggling against the forces of gentrification.

Nabolag som endrer seg

Hva betyr gentrifisering for de menneskene som opplever den?

Din pust, din stemme-boka har vunnet pris!

Årets vakreste bøker 2023 og 2024 kåret, og boken Din pust, din stemme / Your Breath, Your Voice er en av vinnerne!

Er du en del av kunst- og kulturlivet?

Siden 2016 har TrAP, gjennom Nøkkel til byen-prosjektet, arbeidet tett med ungdommer og unge voksne for å knytte dem til kunst-og kulturinstitusjoner.