Er du en del av kunst- og kulturlivet?

Siden 2016 har TrAP, gjennom Nøkkel til byen-prosjektet, arbeidet tett med ungdommer og unge voksne for å knytte dem til kunst-og kulturinstitusjoner. I denne videoen vil du få møte Abdi, Barin, Hanan og Nasib som reflekterer rundt hvordan det har vært å være med, men også litt om deres meninger rundt kunst og kultur.

20.03.2024

For en tid tilbake var det duket for en samling på huset. Der utgangspunktet var å invitere ungdommer og unge voksne, som tidligere har vært med på Nøkkel til byen, til en kveld fylt med erfaringsutvekslinger.

Ved siden av matspisingen, besto dagen av refleksjoner i felleskap, men også samtaler gjort i mindre grupper. De som deltok delte meninger knyttet til deres egne opplevelser av kulturlivet, og sammenlignet følelsen man satt igjen med, både før og etter å ha jobbet litt på innsiden.

Samtalene og diskusjonene varierte, der både gode og dårlige erfaringer ble delt. De fleste hadde en felles enighet om at de i stor grad dro nytte av arbeidsforholdene, men at tid var en viktig faktor. I videoen nedenunder her, vil du for eksempel høre at Barin deler at hun ikke føler seg som en del av kunst- og kulturlivet i samtale med Abdi, der han svarer at det kommer med tida.

Takk til Abdi, Barin, Hanan og Nasib for deres kloke ord og refleksjoner! Men også alle andre som deltok denne dagen!

For mer informasjon om hva Nøkkel til byen er, sjekk ut vår temaside om prosjektet. Har du spørsmål utover det kan man også ta kontakt med Amina Sahan på amina@trap.no

År:

2024

Kategori:

Nettverk