Online kunstnerpresentasjoner

Bli bedre kjent med kunstnerne fra mentorprogrammet Her og der.

14.05.2020

I løpet av mai og juni kan man få med seg kunstnerpresentasjoner av deltakerne fra Her og der. Dette er et mentorprogram hvor nyankomne kunstnere i Norge kobles opp med etablerte kunstnere. De nyankomne kunstnerne får bli kjent med hvordan bransjen fungerer, de får etablere relevante nettverk og gode verktøy for å kunne lansere sine kunstnerskap i Norge.

Presentasjonene vil fremheve deltakernes arbeid og relevante opplevelser, etterfulgt av en diskusjon hvor det også er mulig å stille spørsmål. Presentasjonen vil foregå på plattformen Zoom, og dette er kunstnerne du kan få med deg de ulike datoene.


26.05 19:00 Yachi Shian-Yuan

02.06 19:00 Ric Francis

09.06 19:00 Izabela Żółcińska

16.06 19:00 Mike Ben Hadj

23.06 19:00 Araiz Mesanza

30.06 19:00 Anas Salameh

Oppdatert lenke til Zoom er å finne på facebook-eventet: Trykk her.

Hvem er så disse kunstnerne?

Araiz Mesanza er en kunstner og illustratør. Hun tok sin bachelorgrad ved det baskiske universitetet for kunst, og har en tre års spesialisering i illustrasjon fra kunst- og designsenteret Escola Massana i Barcelona. Araiz har jobbet som frilans illustratør siden 2009 og i 2011 var hun med å grunnlegge Ediciones Armadillo, et kunstnerkollektiv og forlag. De gir ut en årlig illustrasjonsfanzine og andre publikasjoner.

Etter å ha flyttet til Oslo høsten 2016 har Mesanza fortsatt å arbeide som en uavhengig illustratør og billedkunstner. I det siste har de personlige prosjektene hennes i stor grad fokusert på å utforske hennes forhold til de nye omgivelsene, hovedsakelig naturen, gjennom tegninger, malerier og små installasjoner.

https://www.araizmesanza.com


Kategori:

Visual Art

Related projects