Here & Now Festival

Her og Der arrangere din egen festival i Bergen.

13.09.2022

Verden trenger flere fester. Derfor arrangerer Her og Der en egen festival: Her & Now Festival i Bergen 15.-18. september. Det blir alt fra utstillinger, filmvisninger og poesi opplesninger til animasjonsverksted, kunstnersamtaler og åpningsfest, selvsagt.

Her og der er et mentorprogram hvor man ønsker å synliggjøre flere kunstnere som er nye i Norge. Programmet startet i 2018 et pilotprosjekt for å hente inn informasjon og erfaring og bygge nettverk med nyankomne kunstnere til Norge, med mentorer for disse og samarbeidspartnere i kunst- og kulturfeltet. I 2021 ble prosjektets tredje runde med mentorprogram startet i Bergen.

Bak Her og Der står Motaz Al Habbash og Marie Skeie. De ønsker å skape konkrete tiltak for å åpne opp kulturfeltet og skape nye muligheter. Dette er også bakgrunnen for festivalen Here & Now.

Festivalen samler internasjonale kunstnere fra Østlandet og Vestlandet som jobber med ulike kunstuttrykk til å skape en kunstfestival i Bergen. Gjennom festivalen ønsker Her og Der å skape en uforglemmelig opplevelse med en bredde i kunstneriske uttrykk gjennom musikk, poesi, performance, lyrikk, animasjon, installasjoner og mer.

Trykk HER for å komme til facebook-event.

Program
Kategori:

Festival

Støttet av
Kulturrådet
Bergen kommune
Vestland Fylkeskommune.
Related projects