TrAP

TrAPs personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for TrAPs håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor deltakere på våre arrangementer, medlemmer og andre vi jobber med.

Les mer

Behandlingsansvarlig for personopplysninger i TrAP er daglig leder. Henvendelser for innsyn i, retting av eller sletting av personopplysninger kan rettes til:

TrAP
Kongens gate 2
0153 Oslo
post@trap.no
+47 99 77 25 34

Dersom du mener at TrAP har behandlet dine personopplysninger i strid med personvernloven, kan du klage til Datatilsynet.

E-post
Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar sensitive personopplysninger på e-post fra deg, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

TrAPs epostliste
Alle som ønsker det kan melde seg på som mottaker av vår epostliste, ved å registrere sin e-postadresse hos oss. TrAP bruker MailChimp som leverandør av denne tjenesten. Adresselistene eies av TrAP. All informasjon du gir oss er konfidensiell, og deles ikke med andre. Når du registrerer deg kan du kan velge å oppgi om du representerer en organisasjon eller virksomhet og hvilken stilling du har. Dette gjøres for at vi skal kunne tilpasse informasjonen vi sender ut, og måle hvor godt vi treffer våre målgrupper. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å trykke på utmeldingslenken nederst i e-posten, eller ved å kontakte TrAP.

Påmelding til arrangementer
Det mulig å melde seg på våre seminarer og arrangementer via google forms, eventbrite eller ticketco, avhengig av type arrangement. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger, i tillegg til matallergier og behov for tilretteleggelse. Du kan velge å oppgi om du representerer en organisasjon eller virksomhet, og hvilken stilling du har. Personopplysningene du oppgir blir kun brukt til å administrere arrangementet og til å evaluere om vi har nådd våre målgrupper. Opplysningene slettes etter endt arrangement, og du vil ikke motta invitasjon til nye arrangementer i fremtiden.

Medlemsorganisasjoner
Fra alle medlemsorganisasjonene tilsluttet TrAP ber vi om navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse til vår kontaktperson. Informasjonen brukes til å sende ut informasjon til våre medlemsorganisasjoner gjennom post, direkte epost og Mailchimp. Dette gjelder relevant informasjon om medlemskap, årsmøte og årsrapport, sesongprogram og arrangementer i TrAPs regi. Medlemsorganisasjonene må selv gi beskjed om bytte av kontaktperson. Ved avsluttet medlemskap eller bytte av kontaktperson vil du ikke lenger motta informasjon fra oss, og dine personopplysninger blir slettet i henhold til våre rutiner. Navnet ditt og navn på organisasjonen vil likevel bli oppbevart i systemet av hensyn til arkiv og historiske formål. Dersom du ønsker det, kan du be om at vi også skal anonymisere navnet ditt. 

Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge antall besøkende og deres bruk av nettsiden. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Bruk av informasjonskapsler medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men dersom du ønsker kan du når som helst endre innstillingene i nettleseren slik at du ikke samtykker til lagring av informasjonskapsler.

Oppdatering av personvernerklæringen
Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 16. mai 2018, og kan bli endret i fremtiden. Hvis vi gjør store endringer i teksten eller i dens innhold, vil vi varsle deg innen 30 dager før endringen trer i kraft via e-post og / eller ved å publisere en ny versjon på vår nettside.