TrAP

TrAP Tromsø

Year: 2018

Location: Tromsø

Våren 2018 starter TrAP et nytt samarbeid med Tromsø Kommune, som ledes av Nasra Omar. Vi skal jobbe sammen for at kunst og kultur skal nå bedre ut til hele byens befolkning, og ber kulturlivet om ideer. Se våre kommende arrangementer her.

Les mer

Year: 2018

Location: Tromsø

Produsert av

  • TrAP

I samarbeid med

  • Tromsø kommune

Tromsø er kjent for å være en inkluderende og åpen by med et stort, internasjonalt miljø. Dette ønsker vi også skal kjennetegne kunst og kultur. Derfor vil vi jobbe for å styrke de gode kreftene som allerede finnes i Tromsøs kulturliv. Vi ønsker å skape mer aktivitet sammen med internasjonale lag og foreninger og privatpersoner som vil jobbe for et økt kulturelt mangfold. Vi vil spille på lag med festivalene, kulturinstitusjonene og de etablerte kulturaktørene som vil utfordre seg selv for å nå de som vanligvis ikke kommer. 

Gjennom TrAP Tromsø vil vi finne ut hva Tromsøværinger har til felles på tvers av ulike bakgrunner, og ber kulturlivet om ideer til aktiviteter som kan samle byens befolkning. Prosjektet vil støtte lokale aktiviteter som skaper nysgjerrighet og der terskelen er lav for å delta. Det kan for eksempel være aktiviteter som er utviklet og presentert sammen med det publikumet man ønsker å nå. Det er viktig at aktivitetene kan fungere som starten på nye samarbeid. Noen elementer kan kanskje gjentas, utvikles eller arrangeres igjen på et nytt sted. 

Målet er at prosjektet skal skape nye møteplasser for folk i alle samfunnslag og aldere, og bidra til en mer inkluderende by. 

August 2018: Internasjonal Uke


13. – 23. august samarbeider TrAP Tromsø med Trondheim kommune om programmet for Internasjonal Uke. Det blir konserter, kulturarrangementer, kurs og mye mer. På neste side ser du noen smakebiter. Resten av programmet lanseres i juli på: facebook.com/internasjonaluke

Verdensscenen
Stortorget, 18. august: TrAP Tromsø programmerer musikk av internasjonale artister. I år sammenfaller Interna- sjonal uke med det årlige Musikkfest Tromsø, og vi benytter anledningen til å presentere musikk og dans fra hele verden. Velkommen til Verdensscenen i Tromsø sentrum.

Club Global
Verkstedet, 23. august: Vi starter høstens nye konsept Club Global under Internasjonal Uke. Velkommen til konsert med Kader Tarhanine fra Mali.

Skolestartfestivalen
Stortorget, 24. august: I samarbeid med DKS Tromsø og RakettNatt lager vi en gratis festival for ungdoms- skoler i Tromsø. Blant artistene som opptrer er Maxida Marak, DAGNY, Bendik og Gurls.

Tidligere arrangementer:

Just Press Play; Kafe-konsert
6. juni 2018: Bugge Wesseltoft og Per Martinsen møter impro-musikere fra Syria og Kurdistan. Velkommen til Etno-Electric Jam med Bugge Wesseltoft og Per Martinsen, som del av konseptet deres «Just Press Play», der vi inviterer tre syriske musikere til å være med. 

Gatekunstfestival
18.-23. juni 2018. TrAP Tromsø samarbeider med Perspektivet Museum og KULTA om en gatekunstfestival. Det er både et formidlings -og utstillingsprosjekt. Ungdommene skal bli kjent med museet og hvordan vi arbeider. Som utgangspunkt bruker vi utstillingene på museet, og går på byvandring i Tromsø sentrum for å se på gatekunst. Gjennom prosjektet vil deltagerne bli kjent med museet, samt få kompetanse i form av kunnskap om kulturhistorie i Nord-Norge. Sluttproduktet vil være en utstilling med gatekunst på Perspektivet Museum sitt friluftsmuseum.

Vi legger ut flere prosjekter i løpet av høsten. Følg med!

Year: 2018

Produsert av

  • TrAP

I samarbeid med

  • Tromsø kommune